Ons Menu

Menu voor: 24 juni 2025

                                                                                                                         🍝Hola Buon appetito                                                                                                                                                               Na een smakelijke tussenstop in de Italiaanse keuken zijn onze culinaire wereldreizigers van HBR met volle pannen en lege borden            a                                                                                                                 aangekomen in de Toscane

                                      De leerlingen hebben wederom hun koksmutsen opgezet en hun creativiteit in de pan gegooid.   

                                     Het resultaat? Een overheerlijk 3-gangenmenu dat je smaakpapillen doet dansen van geluk!

3-gangen menu

Voorgerecht 

                                                                                                                  Bruschetta al Pomodoro
           Geroosterd rustiek brood met sappige tomaten, basilicum, knoflook en olijfolie – oftewel: de beste manier om hongerig te worden.
      


Hoofdgerecht

                                                                             

                                                                                               Pollo alla Piccata con Salsa di Pomodoro e Spaghetti
                                            Krokant gebakken kipfilet met kaas, overgoten met tomatensaus en geserveerd met spaghetti.

                                                            Zó lekker dat je het bijna zónder bestek wilt eten (maar we raden dat toch af).


Dessert 

                                                                                                                Panna Cotta alla Vaniglia con Coulis di Frutti di Bosco
                                                                       Een romige afsluiter met een fris bessensausje. Licht, zoet en gevaarlijk verslavend.