Ons Menu
Menu voor: 24 juni 2025
🍝Hola Buon appetito Na een smakelijke tussenstop in de Italiaanse keuken zijn onze culinaire wereldreizigers van HBR met volle pannen en lege borden a aangekomen in de Toscane
De leerlingen hebben wederom hun koksmutsen opgezet en hun creativiteit in de pan gegooid.
Het resultaat? Een overheerlijk 3-gangenmenu dat je smaakpapillen doet dansen van geluk!
3-gangen menu
Voorgerecht
Bruschetta al Pomodoro
Geroosterd rustiek brood met sappige tomaten, basilicum, knoflook en olijfolie – oftewel: de beste manier om hongerig te worden.
Hoofdgerecht
Pollo alla Piccata con Salsa di Pomodoro e Spaghetti
Krokant gebakken kipfilet met kaas, overgoten met tomatensaus en geserveerd met spaghetti.
Zó lekker dat je het bijna zónder bestek wilt eten (maar we raden dat toch af).
Dessert
Panna Cotta alla Vaniglia con Coulis di Frutti di Bosco
Een romige afsluiter met een fris bessensausje. Licht, zoet en gevaarlijk verslavend.