Ons Menu

Menu voor: 4-12-25

 

3-gangen menu

Voorgerecht 

Salade van diverse slabladsoorten met gebakken champignons en een frisse dressing

Een groene smaakexplosie met champignons die nét lang genoeg in de pan hebben gedanst. Fris, knapperig en zo lekker dat je bijna vergeet dat het gezond is.


Hoofdgerecht

Gegrilde kipfilet met jagersaus, aardappel- en groentegarnituur

Mals gegrilde kip die zich heeft ondergedompeld in een robuuste jagersaus. Geserveerd met aardappelen en groenten die zich van hun beste kant laten zien—een gerecht dat smaakt alsof het zo uit het bos is gevlucht en op jouw bord is geland, met wat hulp van de jager natuurlijk.


Dessert 

Coupe vanille-ijs met warme chocoladesaus

Klassiek, simpel en onweerstaanbaar: romig vanille-ijs onder een warme chocolade-wolk. Het toetje dat altijd klaarstaat om je dag te redden—lepel voor lepel.


Honger gekregen?

Reserveer nu een plekje in ons restaurant.


DE VOLGENDE KEER BIJ CEBON

Menu voor: 14-01-26 (VOL)

Voorgerecht

-

Hoofdgerecht

-

Dessert

-